Міжнародний день прекрасної статті

Кожного року у Міжнародний день прав жінок і миру, 8 березня, людство традиційно вшановує представниць прекрасної статті, які є опорою на роботі, в соціальній сфері, в сім’ї і господарстві. Це свято особливе для всіх, адже воно є уособленням весни та жіноцтва.

Сучасне і динамічне життя не обходиться без активної участі жінок. Їх невичерпна енергія і оптимізм, материнська лагідність і турбота про дітей постійно додають снаги нам у складні часи. Ніжні, працьовиті руки, добре, чуйне серце, неперевершена врода наших подільських жінок є справжньою окрасою народу України, гордістю і надією молодої держави.

Колектив Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вітають усіх жінок Хмельниччини з нагоди дня 8 березня. Бажаємо Вам, дорогі і неповторні, мужні і добрі, ласкаві і незламні землячки, міцного здоров’я, земного щастя, пишної краси, успіхів у всіх справах, матеріального добробуту, сімейної злагоди. З нагоди знаменної дати працівники Центру ініціювали акцію  «З любов’ю та миром». В рамках її проведення на центральних вулицях міста фахівці разом із студентами роздавали квіти-компліменти, ручного виготовлення, усім перехожим жінкам, які в свою чергу віддячували взаємними вітаннями, посмішками та теплими словами. Мета заходу полягала в тому, щоб подарувати жінкам та дівчатам гарний настрій, нагадати про цінність, яку вони несуть для нашого суспільства. До заходу залучилися студенти Хмельницького національного університету, Хмельницького інституту соціальних технологій університету «Україна» прийнявши активну участь в розробці паперових квітів-компліментів напередодні акції. Загалом під час акції було роздано півтисячі квітів.

Активну та цілеспрямовану молодь, що бажає займатися волонтерством та допомогти у проведенні наступних акцій, що заплановані впродовж року, просимо звертатися до Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Кам’янецька, 74, тел.. 65-78-78

Зі святом Вас, наші любі жінки! Будьте  завжди щасливими та усміхненими, тому, що Ваша радість робить світ кращим!

SAM_7548 SAM_7554 SAM_7558 SAM_7560 SAM_7562 SAM_7563

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*