Навчальний семінар

14 березня 2016 року в приміщенні райдержадміністрації відбувся навчальний семінар для новопризначених фахівців із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які працюють в територіальних громадах району.
У роботі семінару взяли участь та виступили: директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Романець Л.Я., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Богуш Ю.С., провідний спеціаліст служби у справах дітей Федорчук О.Г., начальник відділу у справах сім’ї управління соціального захисту населення райдержадміністрації Кондратюк Т.А., начальник відділу соціальної роботи центру Мельник С.Б.
Під час навчання було розглянуто роль, завдання та обов’язки фахівців із соціальної роботи в забезпеченні сімейного благополуччя, захисті прав членів сім’ї, створення умов для розвитку та виховання дітей. Також обговорювались актуальні питання стосовно партнерства з службами та управліннями райдержадміністрації, розглядалися питання охорони прав дитини, відвідування учнями навчальних закладів. Важливим аспектом в роботі соціальних служб є професійність, компетентність фахівців, дотримання принципів поваги, чуйного ставлення, принципів анонімності в роботі з різними категоріями населення, підтримка та захист прав дітей та молоді. На прикладах найбільш поширених життєвих ситуацій вироблялась методика соціальної роботи з сім’ями та особами, які опинились у складних життєвих обставинах.

4331

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*