Найпишніша та найпрекрасніша пора весни і саме у другу неділю травня наша країна відзначає свято – День матері.

Травень – місяць, багатий на свята. Найпишніша та найпрекрасніша пора весни і саме у другу неділю травня наша країна відзначає свято  – День матері.

 У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви. Мати – найрідніша людина. Ії голос – наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискові, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла та опіки. Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитись у цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі. 

 З нагоди теплого та величного свята 12 травня 2017 року працівники міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки юристів громадської організації «Подільська правова ліга» провели урочистий захід на базі «Школи відповідального батьківства» Хмельницького міського перинатального центру. Під час проведення тренінгового заняття майбутні мами ділились своїми враженнями про відчуття материнства, отримали інформацію про законодавчі аспекти батьківства, навчались долати стреси і програмувати позитивне майбутнє за допомогою арт-терапії, отримали квіти та святкові передбачення на майбутнє.

У цей день від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Для вас, любі матусі –  найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші обійми!

IMG_20170512_120954 IMG_20170512_125434

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*