Обласну благодійну акцію «Готуємо дітей до школи» завершено!

  Нагадуємо, що цього річ дана акція за ініціативами обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та підтримки голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового проводиться 7 рік поспіль напередодні свята Першого дзвоника та триває з середини липня місяця по 4 вересня.

2  Метою акції є допомога сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, вимушених переселенців, учасникам антитерористичної операції підготувати дітей до школи, забезпечити їх шкільною формою, спортивним одягом, взуттям та необхідним приладдям.

  Обласним центром підведено підсумки проведення обласної благодійної акції «Готуємо дітей до школи» В ній взяли участь 14 районних, 3 міських та 3 селищних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Під час акції мережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та об’єднаними територіальними громадами (Полонська міська, Маківська, Берездівська, Гуківська сільська та Чемеровецька селищна) надано допомогу 867 сім’ям, в яких виховується 2489 дітей. Кошти та речі залучено завдяки небайдужим людям, благодійникам.

3  Для даних сімей обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передано на місця понад 300 шкільних форм для дівчаток, 100 пар взуття та канцелярське приладдя. Орієнтовна вартість переданих речей для міст та районів становить близько 160 тис. грн.

  Двадцять родин, в яких виховуються 62 дитини, взято під патронат обласного центру. Їм передано 23 шкільних форми для дівчат та 10 форм для хлопчиків, 10 ранців, 40 пар взуття та 62 набори канцелярського приладдя.

  Особливу подяку колектив обласного центру висловлює благодійникам, Юрію та Валентину (які бажають залишатися анонімними) за постійну підтримку даної акції та небайдужість у турботі про дітей.

4

  Діти та дорослі члени сімей висловлюють слова вдячності усім хто долучився до акції, адже усі речі були адресно передані сім’ям. Завдяки наданій благодійній допомозі діти та підлітки отримали можливість підготуватися до нового навчального року та відчути радість зустрічі зі школою.

2 83 54 6 7 9 10 11 12 13 14 17191615 18 20 21222

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*