Ознайомилися з діяльністю Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

зустріч  Цього тижня в місті Кам’янці-Подільському триває тренінговий курс «Доступність соціальних прав для молодих людей». На тренінг, організований молодіжним департаментом Ради Європи та міністерством молоді і спорту України, з’їхалася молодь із найбільших міст – Києва, Харкова, Івано-Франківська, Миколаєва, Дніпра, Запоріжжя та інших.  Всі вони представляють у форматі 50/50 місцеві органи влади та інститути громадянського суспільства.

  У рамках програми тренінгу відбулося відвідування Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для молоді та знайомство з його роботою.

  Учасники ознайомилися із діяльністю Центру, послугами, які він надає, а також із категоріями сімей та молоді, які є отримувачами його послуг. Особливий інтерес гостей викликав досвід співпраці Центру із недержавним сектором: громадськими та релігійними організаціями, благодійниками, волонтерськими загонами, а також розкриття та залучення потенціалу громади міста Кам’янця-Подільського до вирішення проблем сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*