Організація профорієнтаційної роботи

20190207_110628  07 лютого 2019 року начальник відділу соціальної роботи Деражнянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, О. Кирильчук, взяла участь у засіданні круглого столу «Організація профорієнтаційної роботи з молоддю на 2019 рік», організованому районною філією Хмельницької обласної служби зайнятості.

  Мета заходу – підвищення якості професійної підготовки випускників навчальних закладів, посилення відповідності їх професійного рівня вимогам роботодавців.

  Директор районної філії, О. Войтюк, ознайомив присутніх із спектром нових послуг служби зайнятості за останніми технологічними інноваціями: послугами електронної черги, відеорезюме та відеовакансії, можливості дистанційного вивчення англійської мови, профілювання та кейс-менеджмент.

  З метою допомоги у виборі майбутньої професії учням, спеціалісти філії презентували можливості профдіагностичного тестування на онлайн-платформі «Моя професія: консультаційна мережа» та тестування на платформі профорієнтації та розвитку кар’єри державної служби зайнятості.

  Ураховуючи необхідність об’єднання зусиль усіх соціальних партнерів для вирішення поставлених завдань, учасники зустрічі розробили спільні рекомендації, які сприятимуть послідовній та систематичній роботі з випускниками загальноосвітніх шкіл Деражнянщини.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*