Партнерство задля успішної адаптації першокурсників міста Кам’янця-Подільського

  Продовжується співпраця Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з вищими навчальними закладами щодо адаптації студентів-першокурсників до навчання. Підтримка колективом навчального закладу та батьками є запорукою успішної адаптації студентів.

 зал батьківпрезидія

виступ психолога  16 листопада, за запрошенням адміністрації Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, перед батьками першокурсників виступив  психолог Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ, Віталій Поліщук, а також спеціалісти інших установ.

  У своєму виступі Віталій Аркадійович охарактеризував коло проблем, з якими зазвичай зіштовхуються першокурсники, зі шляхами їх подолання, а також надав конкретні поради батькам щодо підтримки дитини у процесі її адаптації нового соціального статусу.

  Наприкінці психолог наголосив та тому, що будь-який навчальний заклад покликаний перш за все надавати фахові знання. Функція ж виховання залишається за батьками; відповідальність за життя і здоров’я своїх неповнолітніх дітей, за їх вчинки, несуть батьки.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*