Питання призначення соціальної допомоги

  1 вересня 2017 року відбулося чергове засідання Комісії з питань надання населенню житлових субсидій, пільг та призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям під голоcуванням заступника голови райдержадміністрації Олега Пилипчука.

  На засіданні комісії розглянуто звернення 10-и сімей щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

20170901_143125  Деражнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  постійно бере безпосередню участь у розгляді справ. Адже переважна більшість сімей, як отримують соціальну допомогу, перебувають у складних життєвих обставинах і є отримувачами послуг Центру. І хоча будь-яка сім’я має право на гарантований державою соціальний захист, однак, кожну справу ретельно розглянуто, до кожного випадку застосовано індивідуальний підхід та уважно обговорено ситуації, щоб не стимулювати в державі безробіття та споживацьку позицію у молодих працездатних громадян.

  За результатами комісійного рішення, соціальну допомогу призначено 7-и  малозабезпеченим сім’ям, 3-м сім’ям  відмовлено у такій допомозі.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*