Питання протидії домашньому насильству знову підняли у Кам’янці

01Днями у Департаменті соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради провели засідання з представниками структурних підрозділів, які займаються питаннями реалізації державної політики щодо запобігання та протидії домашньому насильству.

А саме – з Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, службою у справах дітей Кам’янець-Подільської міської ради, начальником та дільничним сектору превенції Кам’янець-Подільського районного управління поліції.02

Було напрацьовано алгоритми подальшої роботи та оперативного реагування усіх служб. Відтак із першого березня у Кам’янці-Подільському буде сформовано окремий підрозділ національної поліції (мобільна група), який виїжджатиме на розгляд факту вчинення домашнього насильства, що надалі попередить випадки насильства у сім’ї.

З дозволу організаторів на заході були присутні слухачі «Школи волонтерів» Центру соціальних служб – студенти Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка, шо навчаються за спеціальностями «Соціальна робота» та «Соціальна допомога». Адже одна з функцій волонтерів соціальної роботи полягає у розповсюдженні серед однолітків соціально-корисної інформації, яку вони отримують «з перших рук» від досвідчених спеціалістів.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*