“Подорож у світ професій” 2018

IMG_20181121_121025  21 листопада 2018 року спільно з районним відділом освіти, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках профорієнтаційного проекту «Від мрії до дії» проведено профорієнтаційний інтерактивний захід “Подорож у світ професій” для випускників шкіл району.

  Традиційно зустріч відкрив директор Деражнянської районної філії Хмельницького ОЦЗ Войтюк О.Г., який ознайомив учнів станом ринку праці та з послугами, які надає служба зайнятості для учнівської  молоді.

  Свої освітні послуги презентували вищі та професійно-технічні навчальні заклади: Деражнянський ЦПО, ВПУ-№4, Шепетівське медичне училище, Хмельницький політехнічний коледж, Хмельницький національний університет, Кам’янець-Подільський коледж ПДАТУ, Хмельницький економічний університет, Хмельницький університет МАУП. У фойє міського будинку культури навчальні заклади організували роботу консультаційних пунктів. 325 випускників отримали інформацію про самі заклади, умови вступу до них та напрямки навчання, а також велику кількість рекламної продукції, переглянули відео-презентації. Бажаючі пройшли комп’ютерне тестування та отримали консультації центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Як підсумок заходу — гра на перевірку знань з профорієнтації.

  Молоді люди, які стоять на порозі дорослого життя, ще раз переконалися, що, обираючи професію, необхідно обов’язково врахувати свої нахили, здібності, особисті та громадські інтереси, зрозуміли, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до неї ставиться сама людина а саме, що їй підказує її душа, наскільки професія відповідає її запитам і можливостям.

IMG_20181121_120023_HHT IMG_20181121_115434_HHT 1IMG_20181121_120525

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*