Послуга раннього втручання

IMG_20220128_112304Заступник директора Хмельницького обласного центру  соціальних служб Наталія Мельник взяла участь в онлайн режимі у засіданні Всеукраїнського круглого столу на тему : “Послуга раннього втручання: шляхи впровадження, розповсюдження знань та підготовка команд раннього втручання”.

На круглому столі були представлені на обговорені різні можливості отримання знань та навчання з питань раннього втручання, а саме: онлайн курс на платформі EdEra “Вступ до раннього втручання”, типова програма навчання (підвищення кваліфікації) спеціалістів і фахівців, задіяних в управлінні системою раннього втручання, програму навчання (підвищення кваліфікації) команд раннього втручання.IMG_20220128_114252

Під час роботи круглого столу було проведено презентацію посібника “Рекомендовані практики раннього втручання. Посібник для фахівців”.  Дані матеріали та інформації будуть презентовані на наступному щотижневому навчанні для працівників соціальних  служб.

Додаткова інформація :

Раннє втручання надає свої послуги насамперед дітям перших років життя, оскільки раннє виявлення біологічних та соціальних чинників ризику щодо порушення розвитку дитини дає можливість своєчасно почати інтенсивну допомогу в ранньому віці, коли розвиток дитини особливо піддається впливу і є можливість запобігати появі обмежень як у функціонуванні сім’ї, так і в фізичному та психосоціальному розвитку дитини.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*