Правова освіта в Кам’янці-Подільському

cf86e95a06383f1c8651a5110087317c_XL  26 грудня на засіданні міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення під головуванням керуючої справами виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради, Яни Мельничук, обговорювалися заходи, які проводяться відповідними структурними підрозділами з надання юридичної допомоги кам’янчанам.

  Від Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді про роботу Центру у правовому напрямку протягом 2019 року доповіла юрисконсульт, Яна Арнаутова.

41  Протягом звітного періоду послугами юрисконсульта Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ скористалися члени 233 сімей.

  У тому числі, юридичне консультування здійснювалося у 168 сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, а також у рамках соціального супроводу.

  За юридичними консультаціями самостійно звернулося 65 мешканця міста, які мають ознаки складних життєвих обставин, і, яким було надано 137 консультацій з правових питань.

  Надано сприяння у складанні 26 заяв, у тому числі позовних.

  Перенаправлено до Кам’янець-Подільського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги 15 громадян.

  Проведено 11 заходів з юридично-правової освіти, за запитом установ та організацій, які працюють із соціально-вразливими категоріями населення: міського центру зайнятості, багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру, дитячих оздоровчих закладів: «Дністровська чайка», ТОВ санаторій «Лісова пісня» ДЗОВ Еко Ленд, Кам’янець-Подільське медичне училище, Кам’янець-Подільський коледж культури і мистецтв, Кам’янець-Подільська міська центральна бібліотечна система. Заходами охоплено 297 учасників.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*