Правова освіта споживача міста Кам’янця-Подільського

5 жовтня 2016 року Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено дискусію з читачами Кам’янець-Подільської центральної бібліотеки ім. Костя Солухи на тему: «Права споживачів та їх захист».

У сучасних економічних умовах, коли на прилавках торгівельних підприємств представлено великий вибір різноманітної продукції багатьох виробників, громадяни повинні володіти достовірною інформацію про свої споживчі права та їх захист. Тому під час заходу виникало багато запитань від кам’янчан, на які відповідав провідний спеціаліст-юрисконсульт Центру СССДМ В’ячеслав Галайбіда, який проводив захід.

Під час дискусії жваво обговорювалися питання, що стосуються порядку повернення неякісного товару, особливостей інформування споживача, судового захисту прав споживача тощо.

Додатково інформуємо: за отриманням безкоштовної правової допомоги звертайтеся до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 26 (ІІІ поверх). Тел.: 91429, 067 2793088.

%d0%b1i%d0%b1%d0%bbi%d0%be%d1%82%d0%b5%d0%ba%d0%b0

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*