Працівниками Славутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації та Ганнопільської сільської ради в селі Довжки відвідано прийомну родину

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Одним із головних напрямків у роботі соціальних служб Славутського району є забезпечення права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування виховуватися в родині. Пріоритетними формами влаштування таких дітей є прийомна сім`я.

  З 2006 року в Славутському районі створена та функціонує прийомна родина Наталії Дмитрівни та Олександра Сергійовича. Маючи двох рідних дочок, прийомні батьки прийняли в свою родину ще 4 діток. 

  6 лютого 2018 року  За результатами візиту встановлено, що батьками створені належні умови для проживання та виховання дітей, панує любов, повага та взаєморозуміння. Як зазначила прийомна мама Наталія Дмитрівна: “Я дуже люблю усіх своїх дітей. Обов’язок батьків –  створити такі умови для дітей, щоб вони мали змогу знайти себе й своє місце у житті, вирости здоровими, гармонійно розвиненими, отримати освіту, жити у атмосфері родинної турботи та любові. Адже влаштування подальшого життя дітей, формування навичок самостійності і соціального досвіду, що дають змогу їм вирішувати у подальшому життєво необхідні проблеми, є для нас, батьків, основним критерієм нашої праці, змістом нашого життя”.

За інформацією Славутського районного центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*