Представлено досвід Кам’янця-Подільського щодо соціальної підтримки переселенців

23-24 березня 2017 року Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді представив досвід міста Кам’янця-Подільського щодо соціальної підтримки сімей внутрішньо переміщених осіб на семінарі для активних переселенців по розвитку громад “Соціальна мобілізація населення” (м. Київ). Запрошення для участі у семінарі поступило від його організаторів – ГО “КримSOS”, у рамках ініціативи зміцнення громадської довіри (USBI), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

У заході взяла участь начальник відділу соціальної роботи Центру, Еліна Ковтун. На прикладі нашого міста було наведено ефективну модель комунікації органів місцевої влади з сім’ями внутрішньо переміщених осіб.

Присутні, члени громадських організацій переселенців з різних куточків України, були ознайомлені із спільною планомірною роботою підрозділів Кам’янець-Подільської міської ради, установ, підприємств, державних та недержавних організацій щодо соціальної підтримки переселенців в нашому місті. Особлива подяка прозвучала на адресу міського голови, Михайла Сімашкевича, під особистим контролем якого така робота відбувається.

Також, учасники семінару ознайомилися з ефективною взаємодією міської влади з ГО «Об’єднання переселенців України у м. Кам’янець-Подільський».

Саме завдяки спільним зусиллям переселенці зі Сходу та АРК наразі стали повноправною часткою громади міста Кам’янця-Подільського, не його проблемою, а його ресурсом.

назва виступзагальна

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*