«Презентація роботи Центру та співпраця з центром зайнятости»

C0D5ABBB-5322-4CE7-B6AA-B15C8E15ECC7  23 жовтня 2019 року фахівці Хмельницького міського Центру для сім’ї, дітей та молоді, в рамках тісної співпраці соціальних партнерів, взяли участь у заході Хмельницького центру зайнятости за участі Патрульної поліції Хмельницької області, Центром пробації та іншими суб’єктами, чия робота так чи інакше пов’язана з питаннями підтримки людей, які опинились у складних життєвих обставинах.

  Під час зустрічі обговорено проблемні питання, які виникають у роботі з соціально незахищеними категоріями населення. Кожен із фахівців своєї сфери розповів про основні напрямки роботи своїх організацій та ділилися інформацією, досвідом та методиками, які використовують у своїй діяльності.

  Відмічено позитивні результати в роботі завдяки налагодженню тісної співпраці Хмельницького міського Центру для сім’ї, дітей та молоді. Фахівець із соціальної роботи Тетяна Шеремета розповіла про основні напрямки роботи Центру, де головне завдання центру – професійна допомога людям у визначенні причин власних проблем і подальший спільний пошук можливостей для їх вирішення шляхом надання комплексу соціальних послуг (психологічних, юридичних, соціально-педагогічних, інформаційних, соціально-економічних) та досвід співпраці із центром зайнятості.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*