Проблеми вирішуємо спільно!

IMG_20201208_111801Днями здійснено комісійний виїзд представників Ізяславського районного центру соціальних служб, служби у справах дітей Ізяславської райдержадміністрації, інспектора КОЗСДС Ізяславського відділення поліції Славутського ВП ГУ НП у Хмельницькій області, сімейного лікаря АЗПСН с. Білогородка у села Топірчики, Білогородка, с. Христівка. За  результатами візиту в сім’ї складено акти оцінки потреб дитини та її сім’ ї.

В ході виїзду працівниками центру соціальних служб проводилася робота у сім’ях з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, батькам надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення умов для їхнього повноцінного виховання та розвитку, раціонального використання коштів, задоволення першочергових потреб дітей тощо. Перевірено наявність дров в родинах для опалювального періоду.  Проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання протипожежних заходів в  помешканнях, де проживають сім’ї з дітьми.IMG_20201208_121451

 Завдячуючи благодійній допомозі, наданій дітьми, батьками, адміністрацією Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., № 2, ліцей» ім. О. Кушнірука, в рамках проведення акції «День доброго ангела» Ізяславському центру соціальних служб було надано сезонний одяг, іграшки, засоби розвитку. Зазначена благодійна допомога надана малозабезпеченим, багатодітним сім’ям з дітьми, одиноким матерям, сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*