Проведено вечірній рейд

20180316_233512  16 березня 2018 року фахівцем із соціальної роботи Летичівського СЦСССДМ  Вальковською І.Ю. взято участь у спільному вечірньому рейді за участі головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Бондарчуком Р.С., начальником відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ніцевичем А.В., старшим дільничим офіцером  поліції Карпов О.В., дільничим офіцером поліції Вальковим С.С. та інспектором сектору реагування патрульної поліції Домбровським А.М., щодо відпочинку молоді у вечірній час на території Летичівської громади.

  Під час рейду були відпрацьовані місця масового скупчення неповнолітніх та молоді в смт. Летичів з метою перевірки дотримання власниками розважальних закладів обмежень щодо відвідування їх неповнолітніми. Власників закладів торгівлі проінформовано про відповідальність, щодо продажу алкоголю неповнолітнім та про обмеження перебування неповнолітніх у громадських місцях, забезпечення режиму роботи в даних закладах у вечірній час відповідно до рішення виконкому селищної ради. Фактів порушення законодавства з даного питання виявлено не було.

  Також з неповнолітніми, які були виявлені без нагляду батьків у пізній час, проведено профілактичні бесіди з питань попередження тютюнопаління та протиправних дій.

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*