Проведено групові заходи на теми: „ВІЛ/СНІД умій себе захистити” та „Ми проти СНІДу”

  Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я. Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Проблема ВІЛ/СНІДу є, на жаль, актуальною та гострою для нашого суспільства. Темпи зростання кількості ВІЛ інфікованих вражають, адже кожні 12 секунд одна людина інфікується, а кожні 16 секунд одна людина помирає.

Exif_JPEG_420  З метою попередження поширенню ВІЛ-інфекції та СНІДу, працівниками Летичівського селищного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді були проведені групові заходи на теми: „ВІЛ/СНІД умій себе захистити” та „Ми проти СНІДу” серед учнів старших класів Летичівського НВК №3 та Голенищівської ЗОШ І-ІІІ ст. громади.

  Метою заходу було інформувати учнів про можливі шляхи передачі ВІЛ інфекції та засоби захисту, вивчення та розуміння проблеми ВІЛ/СНІДу, розкриття питань толерантності по відношенню до ВІЛ інфікованих людей. Також під час перегляду відеоролику учні закріпили знання про шляхи передачі інфекції та методи захисту.

Exif_JPEG_420Exif_JPEG_420

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*