Проведено екскурсійний захід “Історія становлення правоохоронної системи”

  До відзначення чергової річниці Дня Конституції України та з метою підвищення рівня правової свідомості юних громадян нашого міста, 19 червня 2019 року проведено екскурсійний захід “Історія становлення правоохоронної системи”. Вихованці дитячого будинку Хмельницької обласної ради відвідали музей Історії органів внутрішніх справ Хмельниччини, що розташований у приміщенні Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

замітка  Діти мали можливість познайомитися з історією розвитку та становлення правоохоронних органів. Серед численних експонатів музею особливий інтерес викликали унікальні зразки вогнепальної та холодної зброї, рідкісної спеціальної техніки, засобів зв’язку, спорядження, зразки форменого одягу різних історичних періодів.

  На завершення в актовому залі ГУНП в Хмельницькій області дітям було продемонстровано короткометражний фільм, який в художній формі розкриває характер та особливості роботи органів внутрішніх справ Хмельницької області. Висловлюємо подяку за проведення цікавої та змістовної екскурсії співробітнику музею – Остапчук Надії Петрівні.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*