Проведено районну акцію «Допоможи родині»

12 травня 2016 року Шепетівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Християнським благодійним фондом до Міжнародного Дня сім’ї з метою подолання сімейного неблагополуччя, матеріальної підтримки малозабезпечених сімей району проведено акцію «Допоможи родині».
15 травня – Міжнародний день сім’ї.
Цей День відображає особливу увагу світової спільноти до проблем сім’ї. Його проведення дає можливість підвищити рівень інформованості в питаннях, що стосуються сімей і поглибити знання соціально-економічних і демографічних процесів, що впливають на стан сімей. Під час акції в приміщенні центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було вручено 8 продуктових наборів та одяг і взуття для сімей із різних населених пунктів району. Також спеціалісти центру разом з представниками благодійного фонду відвідали населені пункти району: смт. Гриців, с. Ленківці та вручили 12 продуктових наборів для сімей які потребують підтримки та допомоги. Під час проведення акції було охоплено 20 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та вручено продуктові набори на суму 3540 грн, а також речі для дітей та батьків.
Щиро бажаємо кожній родині щасливої долі, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Нехай це свято стане для кожного продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень.

321 4321

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*