Проведено інформаційно-просвітницький захід на базі Центру Пробації

зображення_viber_2022-01-04_15-12-02-748Новий, 2022 рік, розпочався проведенням заходів спільними зусиллями фахівців. Так, 4 січня 2021 року відбувся інформаційно-просвітницький захід на базі Шепетівського  районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області для осіб, які перебувають на обліку Центру Пробації. Участь у заході взяли начальник  Шепетівського  районного сектору № 2 ДУ «Центр пробації у Хмельницькій області» Андрій Булаєвський,  провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк,  юрист відділу «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зоя Гонтарук.

 Андрій Булаєвський на початку заходу зауважив, що для осіб, які перебувають на обліку Центру пробації, важливо систематично і вчасно відвідувати Державну установу, для безробітних – серйозно зайнятися пошуком роботи.

Зоя Гонтарук  надала детальну інформацію про роботу відділу «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, послуги, які можуть отримати громадяни Україні відповідно до звернень.зображення_viber_2022-01-04_15-11-59-855

Юлія Потюк проінформувала присутніх про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради, види послуг, які можна отримати у вказаній організації.

Підоблікові особи отримали побажання у Новому році покращити якість власного життя, своїх родин, позитивної соціалізації у суспільстві. Маємо сподівання, що проведення подібних заходів дасть позитивні результаті у роботі з особами, які мають проблеми з законом та перебувають на обліку Центру пробації.

 

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»  Ізяславської міської ради

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*