Профілактичний рейд «Родина»!!!!

  Протягом минулого тижня у рамках планової роботи Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з представниками служби у справах дітей Летичівської РДА, ювенальної превенції Летичівського відділу поліції та старостою с. Голонищево були здійсненні візити у сім”ї в складних життєвих обставинах, які проживають у селах Летичівського ОТГ, а саме: Вербка, М. Вербецький, Буцни, Голонищево, Сахни та смт. Летичів з метою обстеження соціально – побутових умов проживання та підготовки до осінньо – зимового періоду.  В ході даного заходу обстежено 12 сімей в яких виховується 28 дітей.

23222923_1561813030551962_1248663641_o - копия  Під час спілкування з батьками обговорювались теми збереження сімейних цінностей, покращення житлово-побутових умов, підготовки до початку опалювального сезону, попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, запропоновано методичні рекомендації по догляду і вихованню дітей. З неповнолітніми дітьми були проведені бесіди про шкідливий вплив на організм дитини вживання алкоголю та тютюнопаління.

  Як показує практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей, побутові умови покращилися. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*