Про засідання комісії з питань захисту прав дитини у м. Кам’янці-Подільському

2457118821f2b4ede4cf6e849766843f_XL  11 липня, під головуванням заступника Кам’янець-Подільського міського голови, Вадима Савчука, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянули 10 питань в інтересах дітей.

  Рішення комісії буде винесено на розгляд виконавчого комітету:

  • надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, для двох дітей, котрі зазнали психологічного насильства;
  • визначення місця проживання малолітньої дитини; 
  • затвердження висновків органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав двох батьків, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків по вихованню дітей.

  Комісією продовжено супровід Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сім’ї, у якій виховується троє малолітніх дітей. Вони перебувають на обліку служби у справах дітей як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах.

  Комісія не погодила відрахування неповнолітнього студента з коледжу, у зв’язку з невідповідністю його інтересам. Матір попереджена про відповідальність за виховання та навчання дитини.

  Заяви, які потребують додаткового вивчення, будуть розглянуті на наступному засіданні комісії.

  Стосовно 3 сімей матеріали підготовлені Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*