Про засідання комісії з питань захисту прав дитини у м. Кам’янці-Подільському

2457118821f2b4ede4cf6e849766843f_XL  Чергове засідання комісії відбулося 7 листопада. На ньому розглянули 9 питань в інтересах дітей та прийняли рішення згідно чинного законодавства.

  Комісія заслухала двох матерів про виконання ними обов’язків з виховання дітей, в результаті, чотирьох дітей взято на облік служби у справах дітей як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах. Також одного неповнолітнього знято з обліку служби у зв’язку з досягненням позитивного результату. Усіх матерів члени комісії попередили про відповідальність за виховання та навчання дітей.

  Комісія рекомендуватиме виконавчому комітету затвердити висновки про доцільність позбавлення батьківських прав двох батьків, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей, а також про неможливість реалізації арештованого житла, право користування яким має малолітня дитина, на звернення державного виконавця міського відділу державної виконавчої служби ГТУ юстиції у Хмельницькій області.

  Стосовно 2 сімей матеріали підготовлені Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*