Про засідання комісії з питань захисту прав дитини у м. Кам’янці-Подільському

завантаження  Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянуто вісім питань в інтересах дітей.

  На розгляд виконавчого комітету буде винесено пропозиції щодо затвердження висновку про позбавлення батьківських прав матір, яка, повернувшись із місць позбавлення волі, злісно ухиляється від виконання батьківських обов’язків з виховання дитини; встановлення порядку участі батькові у спілкуванні з малолітньою дитиною. На ухвал суду – про розв’язання спорів щодо участі двох батьків у вихованні та спілкуванні з дітьми. На звернення міського відділу державної виконавчої служби – про неможливість реалізації арештованого домоволодіння, право користування яким має малолітня дитина.

  На засіданні комісії заслухано дві інформації про виконання батьківських обов’язків з виховання дітей, які потрапили в поле зору служби у справах дітей. Обох батьків буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виховання малечі, яку взято на облік служби як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах.

  Також, комісією влаштовано в групу притулку ДНЗ №17 малолітню дитину одинокої матері, що потребує соціальної підтримки.

  Три сім’ї комісією передано під соціальний супровід Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*