Психологи міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели ряд профілактично-інформаційних заходів на тему: «ВІЛ/СНІД: подумай про майбутнє – обери життя»

24891435_281025732419978_1730315624_n  Проблема ВІЛ/СНІДу є, на жаль, актуальною та гострою для нашого суспільства. Темпи зростання кількості ВІЛ інфікованих вражають, адже кожні 12 секунд одна людина інфікується, а кожні 16 секунд одна людина помирає…

  Тому в плані роботи міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді обов’язково є заходи для профілактики ВІЛ/СНІДу.

  Протягом тижня Хмельницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів ряд профілактично-виховних заходів на тему: «ВІЛ/СНІД: подумай про майбутнє – обери життя».

  Психолог Центру Любов Кирилюк відвідала декілька шкіл, де провела інформаційну лекцію-тренінг для учнів 7-8 класів.

  Метою цих занять було інформувати учнів про можливі шляхи передачі ВІЛ інфекції та засоби захисту, вивчення та розуміння проблеми ВІЛ/СНІДу, розкриття питань толерантності по відношенню до ВІЛ інфікованих людей.

  Також для учнів відбувся відеолекторій на тему: «Що ви знаєте про ВІЛ/СНІД». Після перегляду відеороликів учні закріпили знання про шляхи передачі інфекції та методи захисту. Також під час заняття діти брали активну участь в обговоренні даної теми та проявили зацікавленість.

  Для багатьох тема ВІЛ/СНІДу була малознайома, тому саме такі інформативно-профілактичні заняття для учнів були дуже корисними та пізнавальними.

Любов Кирилюк практичний психолог

Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*