Психолог Центру соціальних служб прийняла участь у Ток-шоу: «Будь здоровий!!!», з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту

  08.09.2017 року відбулось урочисте відкриття стадіону в мікрорайоні Гречани, яке присвятили Дню фізичної культури та спорту. На оновленому стадіоні влаштували майстер-класи з різних видів спорту від юних вихованців Центру «Плоскирів». Після вітання міського голови Симчишина О.С. урочисто перерізали стрічку, а кращим спортсменам міста вручили грамоти і подарунки. Після цього розпочався перший матч на оновленому стадіоні, де команда ветеранів футболу грала проти команди міської ради.

  Та урочистий захід на цьому не скінчився, всі бажаючі, і дорослі, і малі мали можливість прийняти участь у Ток-шоу: «Будь здоровий!!!».

  Тема розмови: «Як зберегти своє здоров’я, як не допустити у своє життя шкідливі звички та чому потрібно займатись спортом». В ролі експертів виступили: практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Захожа О.О., головний лікар міського лікувально-діагностичного центру Бабій Я.П. та тренер СКЦ «Плоскирів» Савчук О.І. До ток-шоу долучились і вихованці СКЦ «Плоскирів», які порадували всіх присутніх спортивними номерами. Захід вдався на славу! Присутні отримали яскраві враження та корисну інформацію!

Підготувала Захожа О.О. практичний психолог

міського  Центру соціальних  служб

для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*