Підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів

  15-17 листопада 2017 року на базі Дунаєвецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулися курси підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів міста Дунаєвецького і Новоушицького районів.

IMG-5ba4af410c3d2d82e71173f22daeeb31-V  Відповідно до чинного законодавства, не рідше ніж раз на два роки обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводять планові тренінгові навчання прийомних батьків та батьків-вихователів з метою підвищення їх виховного потенціалу.

  Навчання проводили спеціалісти Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: заступник директора – начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи, Наталія Мельник, та провідний фахівець із соціальної роботи, Тетяна Яцух.

IMG-323ca0785d6d9e320dc787e56651d5f2-V  Під час курсів були розглянуті теми: «Особливості виховання підлітка», «Дисципліна: заохочення та покарання», «Емоційне вигорання батьків». Курси проводяться за програмою, затвердженою наказом Міністерства соціальної політики України.

  Про проходження навчання учасники отримали довідки про проходження підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*