Робота служби підтримки сімей

  Протягом 18 – 22 березня 2019 року Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзди у Коржівецьку, Копачівську сільські ради.

IMG_20190319_095625  У Коржівецькій сільській раді відвідано 2 сім’ї, в яких виховується 3 дітей. В одній з яких нещодавно народилася дитина. З батьками проведено бесіди щодо потреб дітей відповідно до їх віку, вікових особливостей фізичного та емоційного розвитку дітей. Перевірено цільове використання допомоги при народженні дитини.

  У с. Копачівка спільно із сільським головою, В. Смолінським, та із завідувачкою ФАПом Л. Чорною відвідано 2 сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, в яких виховується 3 дітей, обговорено стан задоволення батьками потреб дітей щодо здоров’я, та дотримання графіка проведення профілактичних щеплень.

  Наголошено на зміни у законодавстві щодо неналежного виконання батьківських обов’язків, за невиконання, яких сім’я може бути притягнута до адміністративної відповідальності. Оскільки, однією з основних причин складних життєвих обставин відвіданих сімей є зловживання алкоголем, особливу увагу приділено роз’ясненню наслідків надмірного вживання алкоголю, впливу алкоголізму дітей на формування їх особистості та благополуччя родини.

  З органами місцевого самоврядування обговорено спроможність батьків задовольняти потреби дітей та шляхи мінімізації складних життєвих обставин.

IMG_20190319_100326 IMG_20190319_102041

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*