Робота служби соціальної підтримки сімей

IMG_20180614_092645  Протягом 18 – 23 червня 2018 року Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках діяльності спеціалізованого формування “Служба соціальної підтримки сімей” здійснено виїзди у Городищенську, Гришковецьку та Клопотовецьку (с. Вівсяники) сільські ради. Відвідано 5 сімей, в яких виховується 12 дітей.

  В ході роботи із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, надано консультації щодо підвищення виховного потенціалу батьків, попередження конфліктів у сім’ях, попередження алкоголізму, раціонального використання сімейного бюджету, працевлаштування та пошуку шляхів заробітку.

  Батьків із сімей, що відносяться до пільгових категорій ознайомлено із можливістю оздоровлення дітей у санаторіях та таборах області, а також при дитячому відділенні Деражнянської ЦРЛ. Особливу увагу було приділенню питанню попередженню безпритульності та бездоглядності під час канікул.  Начальником відділу цивільного захисту населення та житлово-комунального господарства райдержадміністрації проведено бесіди щодо профілактики нещасних випадків та попередження дитячого травматизму, що так актуально у період шкільних канікул, дотримання правил пожежної безпеки, поведінки на воді тощо.

IMG_20180614_091807 IMG_20180614_133110

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*