Робота служби соціальної підтримки сімей

  Протягом 12 — 16 листопада 2018 року Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках діяльності спеціалізованого формування “Служба соціальної підтримки сімей” здійснено виїзди у Загінецьку, Новосілецьку сільські ради та обстежено сім’ї, які проживаю на території м. Деражні.

20181114_105233  До візитів у сім’ї, що перебувають під особливою увагу центру соціальних служб долучилася завідувачка Загінецьким ФАП, яка нещодавно призначена на посаду. Фельдшер оглянула дітей, провела профілактичні бесіди щодо проведення щеплень та флюорографічних обстежень з метою профілактики туберкульозу.

  Фахівцями центру проведено бесіди щодо задоволення потреб дітей різного віку, впливу поведінки батьків на формування їх особистостей. Багато уваги приділено роз’ясненню змін у Кодексі про адміністративні правопорушення. Оскільки наближаються холоди, що збільшує ризик виникнення пожеж, роз’яснено правила дотримання пожежної безпеки.

20181114_113840  З ініціативи соціального педагога ЗОШ №2 м. Деражні, фахівцями центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перевірено готовність до зимового періоду в сім’ях, якими опікується соціально-психологічна служба навчального закладу. 

  З метою оперативного реагування на повідомлення про випадок домашнього насильства, спільно із спеціалістом управління соціального захисту населення,  проведено відповідну роботу із сім’ями, що проживають у Новосілці та Деражні. З’ясовано причини вчинення насильства, роз’яснено норми діючого законодавства щодо покарання осіб, які вчиняють насильство та підтримки його жертв, надано психологічну допомогу особам, які постраждали від домашнього насильства.

20181112_151758 20181114_120844_resized

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*