Робота служби соціальної підтримки сімей

  Протягом 01 – 05 липня 2019 року Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках діяльності спеціалізованого формування «Служба соціальної підтримки сімей» здійснено виїзди у Загінецьку, Шиїнецьку сільські та Лозівську селищну ради. Відвідано 3 сім’ї, в яких виховується 17 дітей. Спільно із секретарем Лозівської селищної ради, Л. Налозінською, яка завжди бере участь у роботі із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах відвідано 4 сім’ї, в яких виховується 9 дітей.

  Під час робочого візиту заступника голови райдержадміністрації, З. Попадіної, спільно із головою села, Н. Гуменною, відвідано сім’ї, що проживають у с. Шинці. Також проінспектовано сім’ї, які проживають на території с. Загінці.

IMG-b01c426e510d915f5ea38f78f9c03201-V  Під час бесід батьків проконсультовано щодо підвищення виховного потенціалу, попередження алкоголізму, попередження конфліктів у сім’ях та домашнього насильства, раціонального використання сімейного бюджету, працевлаштування з метою покращення сімейного добробуту, дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання. Наголошено на зміни у законодавстві щодо відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

  З головою села обговорено подальшу співпрацю щодо попередження кризових ситуацій у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*