Робоча нарада з районним відділом з питань пробації

РОБОЧНАРАДА b9708283ed11371bfc14d70a-V  В рамках Тиждня правових знань 8 грудня 2017 року відбулася робоча нарада Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з Теофіпольським РВ з питань пробації  щодо питань «Виконання Закону України «Про амністію у 2016 р.» та подальшої роботи із засудженими молодіжного віку, які перебувають на обліку.

  Начальник Теофіпольського РВ з питань пробації зазначив, що на обліку перебувало 3 умовно засуджені особи, які підпадають під амністію, з них 1 особа – молодіжного віку.

  Спеціалісти  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  зробили акцент на подальшій співпраці та плани роботи на 2018 рік, посиленні  профілактичних заходів серед умовно засуджених осіб.

  Підводячи підсумки за 2017 рік, по направленню до Центру звернулося 14 осіб молодіжного віку, які засуджені до покарання без позбавлення волі та звільнилися з МПВ, яким надавалися соціальні послуги відповідно до карток клієнта. З них 1 особа, яка повернулася з МПВ перебувала під соціальним супроводом. Проводилися профілактичні бесіди виховного характеру щодо скоєного злочину, складалися діагностичні картки для виявлення життєвих орієнтирів, профілактика негативних явищ (вживання алкоголю, тютюнопаління), надання буклетів.

  На завершення заходу учасники круглого столу дійшли висновку про необхідність посилити проведення соціально-виховної роботи серед умовно засуджених осіб молодіжного віку.

Теофіпольський районний центр

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*