Розпочалось чергове навчання для майбутніх усиновителів, прийомних батьків, опікунів, патронатних вихователів

1697530570685У Хмельницькому обласному центрі соціальних служб 17 жовтня 2023 року розпочалося навчання для майбутніх усиновителів, прийомних батьків, опікунів, патронатних вихователів.

Наталія Мельник, заступниця директорки центру, відкриваючи захід, наголосила на його важливості. Адже, аби набути статус однієї із форм виховання, потрібно докласти чимало зусиль. Усе залежить від багатьох чинників.

Подякувавши групі потенційних батьків за рішення брати участь у навчанні, а також за бажання змінити на краще долі дітей, котрі перебували у закладах інституційного догляду, представила тренерів.

Тетяна Яцух, соціальна менеджерка відділу  методичного забезпечення соціальної роботи та навчальних заходів, Наталія Гонта, начальниця відділу методичного забезпечення соціальної роботи та навчальних заходів протягом запланованих тренінгових занять передаватимуть спеціальні знання, які допоможуть батьківській команді долати труднощі у спілкуванні з дитиною. Даватимуть поради групі щодо проходження швидкого адаптаційного періоду як у дітей, так і батьків.  Чи, до прикладу, як залишатися стриманими і врівноваженими на початковому етапі перебування з дітьми різної вікової групи.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*