Рівні можливості дітям

IMG_20211208_1133528-9 грудня 2021 року  соціальні працівки Хмельницького обласного центру соціальних служб взяли участь у   щорічній онлайн-конференції з питань раннього розвитку ромських дітей, що організована Мережею Roma Early Years Network (REYN) за фінансової та експертної підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Мережа REYN-Україна об’єднує освітян, соціальних працівників, медиків, батьків, представників влади, організації та волонтерів, які працюють з ромськими дітьми та прагнуть підвищувати власний професіоналізм та удосконалювати підходи до роботи.IMG_20211208_113554

У ході конференції яка відбувається дистанційно на платформі ZOOM з трансляцією у Фейсбуці будуть презентовані практичні інструменти та методики роботи з ромськими родинами та їхніми дітьми.  

Додаткова інформація:

REYN – Ukraine – це експертна спільнота, що об’єдналась навколо інтересів ромської дитини та працює задля забезпечення її рівного доступу до можливостей розвитку та якісної освіти в українському суспільстві.
 
Перші десять років життя дитини є визначальними, тому головною метою є забезпечення якісних освітніх та інших практик для покращення доступу ромських сімей та дітей до послуг, які передбачає для них держава.  .
 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*