Різдвяне диво має бути для всіх!

зображення_viber_2022-01-05_16-06-02-914У пору новорічних та різдвяних свят усі діти з нетерпінням очікують, що ось-ось трапиться диво і здійсняться найзаповітніші мрії, виконаються новорічні бажання. Але найголовніше для них – це, звичайно ж, незабутнє свято, можливість повірити у казку та отримати приємний подаруночок.

Проте, на жаль, не кожна родина має можливість подарувати справжнє святкування своїм дітям. Тому сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах Ізяславської міської територіальної громади, опікується комунальна установа “Центр надання соціальних послуг” Ізяславської міської ради.зображення_viber_2022-01-05_16-05-55-342

Фахівці центру надання соціальних послуг організували цілу низку різноманітних заходів, які не тільки створили святковий настрій та принесли радість багатьом дітям і їх родинам, а також привернули увагу громади до проблем цих сімей.

Сьогодні, в Ізяславському будинку культури відбулося новорічне свято під назвою «Різдвяне диво» для дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

зображення_viber_2022-01-05_16-05-52-709Свято розпочалося вступною промовою завідуючої відділенням соціальної роботи КУ «ЦНСП» Ізяславської міської ради Світлани Косовської, яка привітала усіх присутніх із Новорічними та різдвяними святами, розповіла про благодійну акцію «Різдвяне Диво», побажала усім гарного настрою під час святкування.

Поринути дітям у справжню казкову атмосферу допомогли працівники Ізяславського будинку культури, котрі підготували яскраву та захоплюючу новорічно-різдвяну програму з розважальними іграми, конкурсами, казковими персонажами (ельфом, дідом Морозом та Снігуронькою,  бабою Ягою).

Крім  цього на дітей чекав ще один приємний сюрприз – солодкі подарунки від діда Мороза та персональний пакунок із різноманітними іграшками, канцтоварами, дитячими книжечками тощо.зображення_viber_2022-01-05_16-06-06-868

Під час святкування заступник Ізяславського міського голови Леся Божко вручила подяки за надану благодійну допомогу дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а саме колективам: магазину «Будівельний двір» м. Ізяслав, Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. № 4 ім. В.Кобернюка, Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О.Онищука № 5, гімназія».

Користуючись нагодою, хочеться висловити подяку ФОП, які надали солодкі новорічні подарунки для діток: Усенко Ганні Василівні, Шафранській Нелі Іванівні, адміністрації супермаркету «Наш край», а також усім небайдужим та чуйним людям, які подарували діткам частинку своєї душі, тепла та дива! Велика вдячність колективу Ізяславського будинку культури за підготовку та організацію дитячого свята, веселий настрій та позитивні емоції.

Дивлячись на радісні усмішки на дитячих обличчях, стає зрозуміло, що діти отримали яскраві враження, позитивні емоції та максимум задоволення від розважальної програми. Сподіваємось, що такий святковий настрій залишиться у них надовго!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*