Святкування Дня захисту дітей

 В рамках святкування Дня захисту дітей розпорядженням голови обласної державної адміністрації передано побутову техніку (холодильник, пральну машину, електричний водонагрівач) та посуд державним закладам «Хмельницький обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт», «Хмельницький обласний соціальний центр матері та дитини» для покращення умов перебування матерів з дітьми та дітей-сиріт. Матеріальні цінності вручені представниками обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на загальну суму 8948,2 грн.

 В рамках візиту психологами обласного центру проведено індивідуальні консультації, тренінги для дітей-сиріт та матерів.

 Державний заклад «Хмельницький обласний соціальний центр матері і дитини» розпочав діяльність 01 червня 2008 року. Це заклад тимчасового перебування жінок на сьомому-дев’ятому місяці вагітності та матерів з дітьми  від народження до 18 місяців, які опинилися у складних життєвих обставинах, що перешкоджають виконанню материнського обов’язку. Заклад розраховано на одночасне перебування 7 жінок з 7 дітьми.

 Під час перебування у Центрі жінки отримують навички по догляду та вихованню дитини, набувають практичних навичок соціально-побутового самообслуговування, проходять медичне обстеження, лікування. В закладі перебувають сім жінок з дітьми.

на сайт цмд2image-0-02-05-4e91e50f1dc84d5dfd4fdcb1d6d5589b77fb0adb8a0695d804f78dff9516458e-Vна сайт цмд1

 Державний заклад «Хмельницький обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування» розпочав функціонування з 12 серпня 2008 року. Головними його завданням є забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 15 до 18 років, а також осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років житлом, створення умов для соціальної адаптації осіб, які в ньому проживають, їх підготовка до самостійного життя.

 На сьогоднішній день у гуртожитку перебуває 12 осіб.

на ода соц гуртож2 на сайт ода соц гутож1

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*