Семінар з питань протидії торгівлю людьми для безробітних осіб

  04 серпня 2017 року Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з центром зайнятості населення проведено семінар з питань протидії торгівлю людьми для безробітних осіб.

DSCN2894  Учасники семінару дізналися про складові поняття торгівлі людьми. Їм було наведено приклади вербування, переміщення, переховування, передачі людини шляхом загрози, застосування сили, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою або уразливістю положення та інших форми примусу з метою експлуатації. Слухачі дізналися про вже поширені і нові форми контролю та експлуатації людей.

  Головною темою заходу було питання надання допомоги особі, яка постраждала від торгівлі людьми. Тому учасників було ознайомлено із порядком встановлення статусу та виплати допомоги постраждалій особі.

  Організаторами надано багато практичних порад, наведено конкретних прикладів та механізмів роботи, які реально перевірені на практиці, діють та дають позитивний результат. А також, учасники заходу отримали чимало інформаційних буклетів, листівок з питань протидії торгівлі людьми.

DSCN2892

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*