Соціальна адаптація учасників антитерористичної операції у м. Кам’янці-Подільському

17 січня 2017 року у м. Кам’янці-Подільському відбулися заходи соціальної адаптації учасників антитерористичної операції. Проводив групові консультації психолог Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віталій Поліщук.

Для військових в/ч 3053 спеціальної патрульної роти було проведено консультацію на тему: «Практичні прийоми першої психологічної допомоги. Саморегуляція психологічного стану в екстремальних умовах»,  а у рамках тематичного семінару для військовослужбовців міського центру зайнятості, демобілізованих учасників антитерористичної операції проконсультовано на тему: «Психологічні аспекти адаптації демобілізованих учасників антитерористичної операції до мирного життя».

Проведення подібних заходів має на меті адаптації учасників антитерористичної операції до мирного життя, попередження виникнення кризових станів, а також запобігання потраплянню їх сімей у складні життєві обставини.

За більш детальною інформацію щодо соціальної адаптації учасників антитерористичної операції, а також щодо замовлення групових консультацій, звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429.

фото

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*