Соціальна робота з сім’ями Відділом соціальної роботи з населенням ВК Полонської міської ради ОТГ

  Протягом листопада – грудня 2017 р. Відділом соціальної роботи з населенням ВК Полонської ОТГ було здійснено обстеження матеріально – побутових умов 38 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги для вирішення відповідних питань.

IMG_20171208_115856  З усіма батьками, які виховують неповнолітніх дітей – проведено профілактичні бесіди щодо впливу їх способу життя та поведінки на формування особистості дитини, мікроклімат у сім’ї та добробут родини в цілому. Надано рекомендації щодо догляду за дітьми та роз’яснено їх потреби у різному віці. Проведено профілактичні бесіди сім’ях, в яких має місце насильство, щодо попередження повторних випадків. Здійснено запити, клопотання до відповідних державних органів для вирішення соціальних питань сімей, які мають складні життєві обставини. Деяким сім’ям надано гуманітарну допомогу (вживані речі) від приватного підприємства ФОП «Євро секунд хенд».

  Разом з тим, слід відмітити, про небайдужість старост сіл Полонської ОТГ, оскільки старости сіл також працюють і допомагають особам, які опинились в складних життєвих обставинах.

  В кожної сім’ї зі складними життєвими обставинами, є досить багато соціальних, правових, інформаційних, побутових та інших питань, які без відповідної допомоги неможливо вирішити. Тому, робота соціального напрямку є безумовною та необхідною.

100_8553 100_8556

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*