Соціальна робота та соціальна підтримка сімей

clip_image002  Протягом квітня – червня 2018 року відділом соціальної роботи з населенням було здійснено виїзди та здійснено соціальне інспектування сімей, в яких виховуються діти та сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах.

  Під час роботи з зазначеними сім’ями було надано консультації щодо виховного потенціалу батьків та виконання батьківських обов’язків, попередження конфліктів,  недопущення алкоголізму та працевлаштування для забезпечення добробуту сімей. Разом з тим, постійно проводиться соціальна робота з сім’ями/особами, які перебувають під соціальним супроводом.

4  Стосовно дітей з багатодітних сімей вирішувалося питання про направлення дітей на оздоровлення, надано рекомендації щодо безпечного дозвілля дітей, а особливо під час літніх канікул та розвитку творчих якостей.

  Неодноразово з боку громадян ОТГ, представництва Червоного Хреста та представників євангелієвської церкви християн баптистів надавалась гуманітарна допомога для сімей, які перебувають в складних життєвих ситуаціях і потребують сторонньої допомоги.

1 2 3 5

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*