СОЦІАЛЬНА РОБОТА ТРИВАЄ…

а

Протягом цього тижня працівниками Красилівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з співробітниками Красилівського районного сектору ГУ ДСНС України в Хмельницькій області було здійснено виїзди в села Веселівка, Пашутинці, Котюржинці, Марківці та Печеськи під час якого було обстежено 10 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Членам вказаних сімей надавались соціально-економічні, соціально-медичні, соціально-педагогічні та інформаційні послуги.

                             в
За результатами здійснених візитів, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді направлено клопотання виконкомам відповідних сільських рад про необхідність заслухати 1 сім’ю на засіданні виконкому щодо неналежного виконання батьківських обов’язків, щодо 6 сімей про здійснення контролю за станом забезпечення дітям відповідних умов проживання та повноцінного розвитку.
Підготовлено документи про зняття з обліку 2 сімей, у зв’язку із подоланням складних життєвих обставин та взяття на облік 1 сім’ї, як такої, що опинилася в складних життєвих обставинах.

б

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*