Співпраця в інтересах клієнта!

5 лютого 2016 року відбувся спільний захід Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі-Центр), кримінально-виконавчої інспекції УДПтСУ в Хмельницькій області та міського центру зайнятості. “День Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у міськрайонному відділі кримінально-виконавчої  інспекції”  був проведений для молоді, засудженої до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

У заході прийняли участь спеціалісти Центру соціальних служб: Вячеслав Галайбіда, провідний спеціаліст-юрисконсульт; Віталій Поліщук, провідний спеціаліст та  старший інспектор КВІ УДПтСУ, Артур Кметюк. На зустріч також було запрошено Галину Єремєєву, провідного юрисконсульта міського центру зайнятості.

Спеціалісти Центру ознайомили учасників з юридично-правовими аспектами трудових відносин, перевагами офіційного працевлаштування та ризикам нелегальної трудової міграції.

Галина Єремєєва інформувала присутніх про порядок постановки на облік в центр зайнятості, порядок виплати допомоги по безробіттю, проходження навчання та підвищення кваліфікації за рахунок державних коштів. Також учасники заходу отримали буклети від міського центру зайнятості: «Основні правила складання резюме», «Як найшвидше знайти роботу», «Поради тим, хто шукає роботу», які стануть в нагоді у разі самостійного пошуку роботи.

Просвітницька робота з молоддю, засудженою до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, буде проводитись і надалі. Адже інформаційна обізнаність є однією із запорук формування суспільно-прийнятних норм поведінки та попередження вчинення правопорушень. 

КПМЦСССДМ_фото

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*