Співпраця заради дітей!

IMG-96a38fbecdfd63bb11cc343264cfe0a9-V15 листопада на території Кам’янець – Подільської громади в приміщені міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працівниками Хмельницького обласного центру соціальних служб проведено тренінг «Міждисциплінарна команда: партнерство та прийняття рішень в найкращих інтересах для дитини». Це завершальний етап підготовки кандидатів у патронатні вихователі.

Родина Ілони та Валерія зробили відповідальний крок задля дітей, які з різних причин будуть вилучені з біологічних сімей та найдуть тимчасовий прихисток. У сім’ї зростає троє дітей, які з радістю готові прийняти діток, поділитися іграшками, власним житловим простором.IMG-f03f920acd46a741003c632c372386ea-V

Мета заходу – сформувати та підготувати професійну і кваліфіковану команду для підтримки патронатної родини, забезпечення її ефективної діяльності.

У тренінговому занятті взяли участь представники громади, зокрема Департаменту соціального захисту населення, служби у справах дітей, освіти, охорони здоров’я, центру соціальних служб, ювенальної превенції, кандидат у патронатні вихователі та його помічник.

IMG-db4d056430b557b47903891b5bb05ee0-VЗустріч розпочала директорка обласного центру соціальних служб Власюк Тетяна Михайлівна.

Учасники зібрання обговорили принципи командної роботи та відпрацювали алгоритм взаємодії міждисциплінарної команди у процесі ведення випадків та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини.

 Захід відбувся у невимушеній атмосфері взаєморозуміння усіх суб’єктів.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*