Спільна виїзна акція організацій м. Кам’янця-Подільського

бесіда  10 липня в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Еко ЛЕНД» (с. Привороття) відбулась спільна виїзна акція Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості, Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Клініки, дружньої до молоді.

  Робота виїзної бригади передбачала здійснення превентивної роботи з дітьми за різними напрямками.

  Так, спеціаліст центру зайнятості, Леся Нечитайло, розповіла дітям про те, як потрібно правильно обирати майбутню професію.

  Фахівець Центру соціальних служб, Яна Арнаутова спілкувалася з дітьми про ази права, про наслідки протиправної поведінки та про переваги законослухняного способу життя.

  Лікар Клініки, дружньої до молоді, Ліана Гаспарян говорила із підлітками про відповідальне ставлення до власного здоров’я.

  Діти, що відпочивали в закладі, активно приймали участь у заходах та задавали чимало запитань.

  Подібна практика спільних виїзних акцій вже стала гарною традицією та відбувається щоліта в рамках угод про співпрацю та планів спільних заходів між організаціями.

  Учасники акції переконані, що саме завдяки спільній взаємодії та проведеним заходам можна запобігти багатьом проблемам соціального характеру та навчити майбутнє покоління відповідально ставитись до власного майбутнього.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*