Спільна допомога фахівців – кращий результат роботи!

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради

Відбулася групова консультація для осіб, які перебувають  на обліку  Шепетівського  районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області. Участь  у заході взяли провідний інспектор  Шепетівського  районного сектору №2 ДУ «Центр пробації у Хмельницькій області» Вадим Левченко та провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк.

зображення_viber_2023-10-02_09-06-45-720Вадим Левченко наголосив на тому, що кожному підобліковому потрібно систематично відвідувати Центр пробації, стежити за власною поведінкою та стилем життя. Адже вчинення неодноразових повторних правопорушень може призвести до позбавлення волі.

Юлія Потюк обговорила з учасниками заходу проблеми вживання алкогольних напоїв та його вплив на якість життя: проблеми із працевлаштуванням, створенням чи збереженням сім’ї, спілкування з дітьми та близькими людьми тощо. Надано рекомендації щодо необхідності ведення здорового способу життя та покращення родинних взаємостосунків.

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*