Стартувала благодійно-вітальна акція «Твори добро разом із святим Миколаєм!»

0919 років поспіль Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ініціює акцію, яка полягає у зборі та передачі сім’ям з дітками продуктових та подарункових наборів напередодні святкових днів.

Цього року до акції приєдналось одразу декілька волонтерських загонів.

У переддень Святого Миколая студенти Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну (директор – Ольга Мальченко)  та Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу (директор – Віктор Клим) спільно із Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Еліна Ковтун) розпочали щорічну благодійно-вітальну акцію «Твори добро разом із святим Миколаєм!».10

Волонтерський загін коледжу КПКБАД «Крок на зустріч»  – багаторічний ініціатор акції – приготував та передав продуктові та подарункові набори для 15 дітей з 12 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

За ініціативи кураторів Медичного фахового коледжу (Олесі Ксьоншкевич, Антоніни Возович та Алли Боршуляк) було зібрано та передано продуктові подарункові набори для 8 дітей із 3-х сімей.

Члени родин дякують помічникам Святого Миколая за чудові подарунки та незабутню атмосферу свята, адже наразі це є особливо цінним як для діток, так і для дорослих.

11Акція продовжуватиметься: адже ще багато благодійників (не тільки з ВИШів) приготувати чудові подарунки для діточок з сімей, якими опікується Центр.

Світлини надані з дозволу.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*