Стаття «Соціальна робота – професія добрих справ»

У час, коли осінь повністю вступила у свої права, коли сади і парки одягли нове, яскраве вбрання, у першу неділю листопада своє професійне свято відзначали працівники соціальної сфери.

Включення в державний перелік професійних свят дня працівника соціальної сфери свідчить про високу оцінку керівництвом країни надзвичайно складної, відповідальної та виключно благородної справи працівників, які день у день опікуються розв’язанням проблем практично кожного з нас.

Працівниками Хмельницького міського Центру для сім’ї, дітей та молоді на чолі з директором М. Любецькою  спільно з Хмельницькою обласною бібліотекою для юнацтва ініціювали концертну програму «Соціальна робота – професія добрих справ». Всі присутні мали можливість насолодитись чарівним виконанням пісень у виконанні хору Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії під керівництвом Л.В. Будім. Короткий екскурс в історію виникнення чудової  та благородної професії здійснили студенти  ВМУРоЛ «Україна». Активні та ініціативні учні 6 та 9 класів НВК № 9 декламували вірші, також присутні мали можливість насолодитись чудовим дуетом мами та доньки Чекановської Валентини та Ірини. В концертній програмі прийняли участь  солісти зразкового художнього колективу хореографічного ансамблю «Спалах», які зарядила всіх присутніх своїм енергійним танцем. Під час святкування лунали чудові та теплі слова в адресу працівників соціальної сфери наших колег, наставників та хороших друзів з управління молоді та спорту, обласного Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, управління праці та соціального захисту населення та товариства молодих інвалідів.

Практичний психолог Ольга Захожа

sam_0488_1

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*