Тренінги для прийомних батьків, батьків-вихователі

7  17-21 вересня 2018 року та 25-27 вересня 2018 року проведено тренінги для прийомних батьків, батьків-вихователів, сім’ї яких функціонують більше 2х років з метою посилення їх виховного потенціалу. Участь батьків у навчаннях передбачено постановами Кабінету Міністрів України від 26.04.2002р. №564, №565.

  У тренінгу взяли участь прийомні батьки та батьки-вихователі Віньковецького, Волочиського, Білогірського та Теофіпольського районів.

  Під час тренінгу розглянуто теми «Задоволення потреб дитини відповідно до періодів розвитку», «Проблемна поведінка дитини. Шляхи її подолання», «Профілактика емоційного вигорання батьків».

  Участь у заходах взяла провідний спеціаліст служби у справах дітей обласної державної адміністрації Буран Л.В.

  По закінченню тренінгів прийомним батькам та батькам-вихователям вручено довідки про проходження курсу. В загальному участь прийняли 28 прийомних батьків та батьків-вихователів.

12

  Тренінги проведено заступником директора-начальником відділу методичного забезпечення соціальної роботи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мельник Н.В. та провідний спеціаліст обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яцух Т.С.

4 6

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*